02-09-2024

Wisseling zorgdirectie en start clusterleiders

Vandaag draagt Yvonne den Exter het stokje - letterlijk - als zorgdirecteur EMB over aan Jorie Akkermans.

Tot en met 31 december benut Yvonne haar kennis en vaardigheden om de zorg toekomstbestendig mee in te richten, waarna zij met pensioen gaat. Zij heeft bijna 14 jaar bij SWZ zorg gewerkt en heeft steeds haar grote betrokkenheid getoond bij cliënten, verwanten en collega’s. We hebben enorm veel waardering voor haar tomeloze inzet. We gaan haar missen. 
 
Yvonne: “Toen ik hier begon heb ik deze hamer gekregen, maar ik heb hem nooit nodig gehad. Ik geef 'm nu graag door aan jou. Ik wil je ongelooflijk veel succes wensen. Samen met Frans en de nieuwe clusterleiders vormen jullie een mooie ploeg, waar ik heel veel vertrouwen in heb.” 
 
Jorie: “Dank je wel! Ik heb er heel veel zin en ga er met volle energie tegenaan. De eerste periode ga ik veel luisteren, meelopen en leren. De eerste informele kennismaking belooft veel.” 

We zijn blij om Jorie met al haar ervaring in de zorg te verwelkomen als zorgdirecteur EMB. Frans Korf (zorgdirecteur regio NAH/LG) en Jorie vormen samen de zorgdirectie. We wensen haar veel succes en vooral werkplezier bij SWZ zorg. 
 
Start clusterleiders

Vandaag is het ook een bijzondere dag voor acht clusterleiders. In deze nieuwe functie ondersteunen zij een cluster aan teams Zorg en Behandeling, om – op zijn Rijnlands - zelf verantwoordelijk te blijven voor alles wat met zorg en behandeling te maken heeft. Steeds vanuit de gedachte om samen met het team te bekijken wat nodig is en dichter bij het team als de situatie daarom vraagt.  
 
Maar liefst zeven van de acht clusterleiders komen uit de interne organisatie, daar zijn we bijzonder trots op. Wij wensen Marian van Kempen, Wilco Jansen, Lonneke Sanders, Annemarie Reijerman, Lizette Vos, Leonie Diemers, Nelleke Knol en Suzanne Rambags veel succes en werkplezier op hun nieuwe werkplek!

Zorgdirectie-en-clusterleiders-SWZ-zorg-web.jpg  

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.