30-08-2024

Geslaagde verkeersactie ‘MAX10’ op Zonhove

Maandag 26 en dinsdag 27 augustus was het terrein van Zonhove het decor voor een bijzondere verkeersactie: de ‘MAX10’ actie. Met een knipoog naar de snelste coureur van Nederland, Max Verstappen, maar met een boodschap die heel belangrijk is, vroegen cliënt Arvo van Deurzen en collega's Peter Haanen en Miranda Zuidersma aandacht voor de snelheidslimiet van 10 km/u op het terrein.

In de ochtenden tussen 9.00 en 10.00 uur stonden Arvo, Peter en Miranda samen met andere cliënten en collega's, op twee plekken: bij de brug voor Lunchroom de Komeet en voor het bestuursgebouw. Om de actie extra kracht bij te zetten, hingen er spandoeken en kregen taxichauffeurs een smakelijke verrassing – een chocoladereep, verpakt in een wikkel met een speciale boodschap: ‘Rij 10, dan kun je ons goed zien!’ 

Het idee voor de actie komt van Arvo, die zich zorgen maakte over de snelheid waarmee soms over het terrein wordt gereden. Hij wil iedereen vragen om mee te helpen om van Zonhove een veilige plek te maken. "Met een knipoog naar Max Verstappen komt de boodschap wel goed over," vertelt hij met een grote glimlach. "Vroeger hadden we hier een verkeersweek, maar dat is een beetje weggeëbt. Ik vond het belangrijk om hier weer aandacht voor te vragen."
 
De ‘MAX10’ actie is positief ontvangen en zorgt ervoor dat iedereen weer even stil staat bij het belang van veilig rijden. En dat met een glimlach en een stukje chocola!  

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.