10-10-2024

Werkzaamheden bouwweg

De bouwwerkzaamheden voor de nieuwe Boswoningen komen steeds dichterbij. Dat betekent dat het nodige bouwverkeer over het terrein van Zonhove zal gaan rijden.

Omdat veiligheid voorop staat, wordt het bouwverkeer in zijn geheel gescheiden van voetgangers, rolstoelers, fietsers en autoverkeer. Daarvoor wordt de toegang van de eerder speciaal aangelegde bouwweg een stukje verlengd naar de Nieuwstraat. Dit gebeurt in de tweede helft van oktober. Vanaf maandag 4 november is deze in- en uitgang van Zonhove enkel voor het bouwverkeer. 

De toegang tot het terrein Zonhove voor (zorg)collega's, bezoekers en voor taxi's voor de Schalm verloopt via de Antoon van de Venstraat. De taxi's voor de Emiliusschool gebruiken de linker toegangsweg via de Nieuwstraat. 

Een verkeersregelaar bedient de slagboom bij de Nieuwstraat / Receptie en de slagboom bij de kruising voor Lunchroom De Komeet. Het verzoek is om de oversteekplaats bij de Komeet zo min mogelijk te belasten.

De collega’s van de Ondersteuning zijn verzocht om te parkeren op de achterste helft van de parkeerplaats van de Jumbo (let op, deze is om 21.00 uur gesloten). Daarmee geven we de (parkeer)ruimte aan collega’s in de zorg die in een vroege of late dienst moeten werken en ontlasten we omringende straten.

Zie voor meer informatie de plattegrond. Op het terrein wijzen verkeersborden je de weg.

Plattegrond SWZ Zonhove 

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar nieuwbouwzonhove@swzzorg.nl 

Vind je hier niet wat je zoekt?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur.